2017 2018 Yaz Vakko Eşarp Modelleri

2017 2018 Yaz Vakko Eşarp Modelleri

2017 2018 Yaz Vakko Eşarp Modelleri

2017 2018 Yaz Vakko Yaz Eşarp modellerinde ağırlıklı olarak Osmanlı motifli, çiçekli, düz, etnik, dalgalı çizgili, ekose ve puantiyeli desenlerin bulunduğunu görüyoruz.

Yarım yüzyıldan fazladır her sezon binlerce renk ve desende hazırladığı koleksiyonuyla moda dünyasının zamansız ve vazgeçilmez aksesuarı ipek eşarp artık ikonik bir miras haline dönüştürmüş olan Vakko, sahip olduğu benzersiz üretim kalitesi ve el ustalığındaki üretim gücü ile eşarp tutkunları için yine benzersiz bir koleksiyon hazırladı.
Her gün yeni bir eşarp ile şıklığını vurgulamak isteyen O’nun gibi tüm kadınlar için her sezon moda dünyasının en zengin eşarp koleksiyonunu sunan Vakko Eşarp geometrik desenlerin çiçek motifleri ile bir araya gelen ve oldukça şık renkleriyle öne çıkan bir koleksiyon ile bahar rüzgarlarına eşlik ediyor.

2017 2018 Yaz Vakko Eşarp koleksiyonununda Osmanlı motifli, çiçekli, düz, etnik, dalgalı çizgili, ekose ve puantiyeli desenler hakimiyetini sürdürüyor. Oldukça kaliteli iplikleri kullanarak yapılan bu benzersiz eşarplar kenarlarına özel el dikişi yapılarak tasarlanıp kalitesinden ödün vermiyor.
Renk paleti çok geniş olan Vakko Eşarp koleksiyonunda bu sezonun öne çıkan renkleri ise, açık gri, antrasir, vizon, turuncu, bej, camel, fusya, haki, hardal, kırmızı, lila ve royal renkleri.
İpek dokumanın en güzel örneği olan Twil, Saten ve Kaşmir kumaşların bu sezonda üzerinde durulması eşarp koleksiyonununda her zamanki gibi benzersizlik sağlıyor.

2017 2018 Yaz Vakko Eşarp Modelleri / GALERİ

 

Bir önceki yazımız olan Evitare 2017 2018 Şal ve Çanta Modelleri başlıklı makalemizde Evitare çanta modelleri, Evitare eşarp ve Evitare giyim hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ