2017 Bayan Tesettür Giyim Elbise Modelleri

2017 Bayan Tesettür Giyim Elbise Modelleri

2017 Bayan Tesettür Giyim Elbise Modelleri

2017 Bayan Tesettür Giyim Elbise Modelleri, Muhafazakar ve ölçülü giyimi tercih eden hanımların rahatlık ve şıklık için en çok kullandıkları tesettür elbiseler 2017 tesettür trendleri ile göz kamaştırıyor. Rahat kesimlerde üretilen ve son derece şık bir görünüm sergileyen tesettür elbiseler ile yeni sezonda da en şık siz olacak ve göz kamaştıracaksınız.

2017 Bayan Tesettür Trend Renkler

Yeni sezon trend renkler ve özel kesimlerle oluşturulan koleksiyonlarda en çok kullanılan renkler arasında pastel tonlardaki renkler bulunuyor. Gül kurusu, pudra, açık mavi, bej, sarı gibi yumuşak tonların yanı sıra özellikle kış ayları için fuşya, zümrüt, bordo, lacivert gibi canlı renkler de bulunuyor.

Tesettür Elbise Modellerimiz

Tesettür elbiselerde klasik elbise modellerinin dışına çıkan minimalist ve fonksiyonel tasarımlarımız sizlere her mevsim rahat kullanım sağlamak için özel olarak üretilmiştir. Elbiselerimiz yaz aylarında  sizi terletmeyen, kış mevsiminde ise sıcak tutan özel kumaşlarla hazırlanmıştır.

Kumaşlarımız şık kullanım sağlar, kolay kırışmaz ve size rahat kullanım sunar. İster günlük yaşamınızda ister özel günlerde kullanabileceğiniz elbiselerimiz trend renkleri ile sizlere kolay kombin imkanı da tanır.

Tesettür Elbise Ne İle Giyilir?

Tesettür elbise kombin edilirken seçilecek ayakkabı, çanta ve eşarp çok önemlidir. Elbisenizin desenine ve kumaşına uygun elbisenizi kapatmayacak ve şık görünecek ayakkabılar seçmelisiniz. Ayrıca ayakkabılarınızın yüksekliği elbise boyunuza uygun olmalı, çanta renginiz elbise renginizle veya kemer gibi aksesuarlarınızla uyum içinde olmalıdır. Eşarp seçiminizde de elbise renginize ortaya çıkarmalıdır.

2017 bayan tesettür giyim elbise modelleri ve trendler için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

2017 Bayan Tesettür Giyim Elbise Modelleri

Bir önceki yazımız olan 2017 Tesettürlü Bayan Elbise Modelleri başlıklı makalemizde 2017 tesettürlü bayan elbise modelleri, tesettür elbise alırken ve Tesettür Elbiselerde Trend Renkler hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ