İnayah Tesettür Giyim Modelleri

İnayah Tesettür Giyim Modelleri

Dünya çapında bir tesettür giyim markası olan İnayah tesettür giyim modellerini sizlere sunacağız. İnayah Hijab modelleri günümüz trendlerine ve aynı zamanda tesettüre uygun ve oldukça şık tasarımlar içeriyor.

Özel kıyafetler arayan bayanlara seçkin tasarımlar sunan INAYAH, tesettürlü bayanların inançlarından taviz vermeden güzel giyinebileceğini düşünüyor. Oldukça şık kıyafetler tasarlayan INAYAH, zarafeti vurgulayan koleksiyonları ile hanımefendilerden tam not almayı başardı.
Dünya çapında bir tesettür giyim markası olan İnayah 2017 modellerini sîzlere sunacağız. Çok şık olan bu koleksiyonda renkler ile elbiselerin tasarımı müthiş bir uyum sağlamış. Birbirinden şık İnayah Tesettür Abive koleksiyonda bir adım öne çıkıyor. Ayrıca birçok giyim tarzını göz önünde bulunduran İnayah koleksiyonuna her tarzdan uygun modelleri de bulmak mümkün.
Tasarım çizgilerini Tesettür Giyim ile birleştiren İnayah , 2017 Hicab Koleksiyonu ile hanımların beğenisini kazanıyor. İsminden anlaşılacağı gibi arap kökenli firma olan İnayah , arap motiflerinde hayat bulmak isteyen kişilere özel tasarımlar sunuyor.
Standart tasarım kalıplarını bir kenara atıp farklı olma amacı güden ürünler sunarak dikkatleri üzerinize çekebilir, tarzınızı yansıtabilirsiniz. Dünyada farklı tasarım kreasyonlarının içinde yer alarak adını duyuran İnayah . bu senede moda olabilecek kadar kendini geliştirdi.
Modanın kalbini değiştirecek çizgiler taşıyan tasarımlar, diğer rakiplerine de ilham kaynağı olmaya devam edecek. Günümüz trendlerine ve tesettüre uygun olanlar oldukça şık görünüyor. İslam kültürünü yansıtan tasarımlarını günümüze uyarlayan İnayah firmasına teşekkürler.

2017 İnayah Tesettür Giyim Modelleri / GALERİ

Bir önceki yazımız olan Tesettür Giyim Markaları Listesi başlıklı makalemizde Arzu Ergen, Azra Özer ve Betül Işık hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ