2017 Tesettür Abiye Kıyafetler

2017 Tesettür Abiye Kıyafetler

2017 Tesettür Abiye Kıyafetler

2017 Tesettür Abiye Kıyafetler, Özel gecelerde, yemek davetleri, balolar ya da diğer toplantılarda tesettür abiye modelleri bu sezon da beklentileri karşılayan çeşitlilikte. Farklı zevklere hitap eden marka ve çeşitler sade ve gösterişli yüzlerce alternatifi sizlerle buluşturuyor. Hangi kıyafeti seçeceğini bulamayan kadınlar için bazı kumaş özelliklerinden bahsetmek işe yarayabilir. Örneğin kumaş seçimlerinde bu sene saten ürünler değerlendirilebilir.  Kendiliğinden parlak olan bu kumaş, geceye ve mekâna uyum sağlayan çeşitleri içinde barındırmakta. Dilediğiniz renklerde elbise seçeneklerini değerlendirebilirsiniz


Abiyelerde Moda Renkler Neler?

2017 yılı itibariyle geçen senenin etkileri devam etmekle beraber yeni renkler eklenerek daha şık görünüm oluşturmak hedefleniyor. Altın sarısı, bordo, parlament mavi, kırımızı ve tonları, mürdüm, metalik gri, krem ve kahve rengi tesettür abiye elbiseler içinde sıklıkla kullanılıyor. Aynı şekilde kemer ve eşarplarda da renk çeşitliliğini görmek mümkün. Sizin tek yapmanız gereken hedeflenen rengi doğru parçalarla tamamlamak ve bütün olarak dengeyi sağlamaktır.

Tesettür Abiye Kıyafet Kullanım Önerileri

Ürün seçimi yaparken bazı detaylara dikkat etmek genel bütünlüğü korumanız ve gecede dikkat çekmeniz için önemlidir. Dolayısıyla tesettür abiye giyim önerileri konusunu dikkate alarak daha iyi hissedebilirsiniz.

  • İlk olarak vücudunuzu iyi tanıyın ve fiziksel özelliklerinize göre seçim yapın. Bu sayede kendi adınıza rahatsızlık duyduğunuz bölgeleri daha geri plana almanız mümkündür. Bir örnekle, çok uzun boyluysanız bu durumda iki parça ürün kullanabilir, gövde boyunu kısaltabilirsiniz. Tam tersine kısa boyluysanız, aşağı kadar devam eden tek parça elbiseler size iyi gelebilir.
  • Göbek ve kalça bölgelerinde fazlalıklar varsa, vücudu toparlayan yarasa tül kollu elbiseler seçebilirsiniz. 2017 yılında bu modellere sıkça rastlamak mümkün. Ayrıca kol bölgesindeki fazlalıkları aşağı doğru devam eden ince uzun çizgilerle kapatabilirsiniz.
  • Tesettür abiye kıyafeti tamamlayan eşarp seçimlerinde elbiseyle aynı renk yerine tamamlayıcı renkleri seçmeniz önerilir. Çok canlı renklerde elbise varsa, siyah, krem renklerini kullanmanız önerilir. Tam tersine elbise sadeyse de eşarp seçiminde desene yönelmeniz ideal olabilir. Bir bölgenizin gösterişli olması özel davette kullanımın belli olması, kendinizi daha şık göstermeniz açısından önemlidir.
  • Abiyede gümüş ve altın renkleri tercih etmeniz önerilir. Gri metal renk eşarp, ayakkabı ya da elbise, şık görünüm verebilir. Altın rengini de isteğe göre değişik biçimde kombin edebilirsiniz.
  • Kıyafete uyum sağlaması açısından çanta ve ayakkabı seçimlerinizin özenli olması gerekir.
  • Özel bir gecede kendinizi sadece şık göstermeye odaklanmaktan başka, enerji açısından pozitif olmaya özen göstermeniz tavsiye edilir.

Bir önceki yazımız olan Zenruba 2017 Tesettür Abiye Modelleri başlıklı makalemizde Zenruba 2017 tesettür abiye modelleri, Zenruba tesettür abiye modelleri ve Zenrube tesettür giyim hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ