Tesettür Abiye Modelleri

Tesettür Abiye Modelleri

2017 Tesettür Abiye Modelleri

Moda dünyasında ilkbahar-yaz koleksiyonlarının yerini sonbahar- kış seçenekleri almaya başladı. Tesettür giyim modelleri içerisinde de yeni koleksiyonlar tesettürlü bayanların beğenisine sunulmuş durumdadır. Özellikle 2017 Tesettür Abiye Modelleri içerisinde birbirinden şık ve özel tasarımlar bulabilmek mümkün oluyor. Salaş modeller ve düz kesimlerin yanı sıra çiçekli desenlerinde farklı modeller üzerinde şık kullanımlar oluşturduğu görülmektedir. Abiye elbiselerde pulu işlemeler üst kısımlarında, etek kısımlarında ise sadelik tercih ediliyor. Abiye olarak daha çok elbise tarzında seçimler yapılmakta, ancak dış giyim olarak ferace ve pardösü modelleri de kullanılabiliyor. Elbiselerde her dönemin modası siyah renk yerini korurken bordo, mavi ve mürdüm gibi renklerinde yeni kreasyonlar içerisinde yerini aldığı görülüyor.

Üst kısımda ceket havası veren modellerde modern seçimler olarak beğenilmekte, sade renkli modeller ise her zamanın zarif bayanlarına hitap eden modelleri olmaktadır. Şifon Tesettür Abiye Modelleri içerisinde vizon, haki yeşil ve mürdüm renkleri oldukça şık görünümler oluşturuyor. Bel ve bileklerde kullanılan altın parıltılar ile uyum sağlayan ayakkabılar ise şıklığın yanında kibar bir kullanımda oluşturmaktadır. Dantel aksesuarları ise vazgeçilmeyen detaylar arasında yer alıyor. Tesettür abiyelerde işleme motifleri elbiseyi tamamlayan bir özellik olarak kullanılmakta, bazı şifon tasarımlarda üst kısımlarda omuzlara sarkan şal tarzında tül detayları kenar kısımdaki işlemeler oldukça şık bir şekilde tamamlamaktadır.

Saks mavisi, siyah, fuşya ve zümrüt yeşili sade elbiselerde hardal sarısı şal seçimleri ile tamamlanabilir. Tül detaylar eteklerde olabilmekte, desenli motifli etek kısımlarının üzerinde sade tüller oldukça şık ve beğenilen modeller oluşturuyor. Brokar desenli abiye modelleri de 2017 Abiye Modelleri arasında kaftan havası veren hoş modeller arasında yer alıyor. Pelerinli abiyelerde özel davetlerde kullanabileceğiniz şık tasarımlar arasındadır. Kuyruklu modeller düğün gibi özel organizasyonlarda kullanabileceğiniz şık tasarımlar olmakta jakar kaftanlı modeller ise daha resmi davetlerde tercih edebileceğiniz şık seçimler olmaktadır. Sarı ya da siyah düz renk elbise modelleri üzerine siyah dantelli elbise tasarımları farklı ve hoş kullanımlar ortaya çıkaracaktır. Abiye tercihinde katılacağınız davetin içeriği de önemli olacak ve seçimlerinizde daha sade ya da daha göz kamaştıran modeller tercih edebileceksiniz.

Bir önceki yazımız olan Kapalı Abiye Modelleri başlıklı makalemizde kapalı abiye, tesettür abiye modelleri ve tesettür giyim hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ