2017 Tesettür Büyük Beden Etek Modelleri

2017 Tesettür Büyük Beden Etek Modelleri

2017 Tesettür Büyük Beden Etek Modelleri

Tesettür giyim seven kadınlar için 2017 tesettür büyük beden etek modelleri vitrinlerde çoktan yerini almış durumda. Kış ve yaz sezonu için farklı kumaşlardan üretilen tasarımlar her zevke hitap edecek nitelikte. Günlük hayatta veya özel gecelerde üzerine şık bluzlar kullanarak bu seçenekleri oldukça iyi biçimde değerlendirebilirsiniz. Değişik aksesuarla uyumlu olarak kombin yapma fırsatı olması, tesettürün vazgeçilmezlerinden olan etekleri daha da popüler hale getiriyor.

Tasarım ve Renk Bakımından Etek Modelleri

Bilek hizası ve ayak parmak ucu hizası etek boylarındaki tasarımların ağırlıkta olduğunu tesettür giyimde görmek mümkündür. Kumaş özelliği ve renk açısından bu modeller yeni bir sınıflandırmayla karşılaşabiliyor. Örneğin 2017 tesettür etek modelleri içinde sarı, bordo, siyah, toprak renkleri, krem tonları, gibi seçenekleri bulmak mümkün. Bunların nerede ve ne amaçla kullanıldığı önemli bir konu, ancak kişisel beğenilerin kombin açısından ve mekân bakımından uyum sağlaması hedeflenmeli.

Büyük Beden Etek Kombin Önerileri

Eteklerin kombini pantolonlara göre daha zordur. Bunun nedeni kullanılacak üst parçanın eteğe tam uyumunu sağlamanın bir tık daha zor olmasıdır. Düz bir eteğin daha şık görünmesini sağlamak için gösterişli bluzlardan yararlanabilirsiniz. Gösterişliden kasıt üzerinde sadece taş ya da parlak bir desen olması değil, renk ve model açısından tasarımların birbirine uymasıdır.

  • Etek kullanımı fazla kiloları toparlaması bakımından avantajlı bir seçimdir. Özellikle büyük bedenlerde bu açıdan asimetrik etek modellerinin düz bir bluzla kullanılarak güzel biçimde tamamlanması önerilir. Fazlalıklardan ziyade modele yönelik ağırlık sağlanması önemli bir noktadır.
  • Renk uyumu açısından büyük beden etek modelleri içinde canlı tonların olabildiğince kullanılmaması önerilir. Örneğin yeşil renk bir etek kullanıyorsanız, bluz, krem rengi ya da siyah olabilir, ancak yine yeşil renk kullanımı boğucu ve kötü görünüm verebilir.
  • Desenli tesettür etek modeli kullanmak istiyorsanız, üst bölümüne dikkat ederek bunu şık bir hale getirebilirsiniz. Örneğin üzerinde geometrik desenlerin olduğu bordo bir eteğin üzerine sade siyah veya mavi bir bluz giyerek iyi görünüm elde edebilirsiniz.
  • Boy açısından kısa görünümü yok etmek için bileklere kadar olan etekleri giymeniz önerilir. Ayrıca topuklu ayakkabı da kurtarıcı olur.

Bir önceki yazımız olan 2017 Günlük Tesettür Elbiseler başlıklı makalemizde 2017 tesettür elbise, günlük tesettür elbiseler ve kemerli tesettür elbiseler hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ