Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür Elbise Modelleri

2017 Tesettür Elbise Modelleri2017 Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür giyim tercih eden hanımların günlük yaşamda ve gündüz davetlerinde, işyerinde rahat olması nedeniyle severek giydiği tesettür elbiseler yeni sezonda yeni modellerle karşınızda. Tesettür elbise modelleri için mevsimlik olarak tasarladığımız elbiselerimizin yanı sıra kış ve yaz mevsiminde de rahatlıkla kullanılabilecek modellerimiz de mevcuttur. Yeni yılın trend renkleri, şık desenler, özel kesimler ve modern çizgiler ile hazırladığımız koleksiyon 2017 tesettür elbise modelleri için örnek olacak ve tesettür modasını yönlendirecek.

Tesettür Elbise Modellerimiz

Yılın her mevsimi güvenle giyebileceğiniz, yazın serin tutacak, kışın sıcak tutacak ve mevsim geçişlerinde de size rahatlık sağlayan kumaşlarla üretilmektedir. Modellerimiz rahat kullanım sağlayan kesimlerden oluşmakta ve şık kombinler yapılmaya uygundur. Yeni sezon tesettür elbise modellerimizle ister gündelik yaşamınızda ve işyerinizde şık ve zarif olabilir, gündüz davetlerinizde rahat ve havalı bir görünüm sergileyebilirsiniz.

2017 Tesettür Trendleri

tesettur-trend-elbise

Tesettür giyimde yeni yılın trend renkleri arasında pembe tonları (fuşya, pudra, açık pembe), bordo, zümrüt yeşili, bej, sarı, beyaz, lacivert bulunuyor.

Yeni sezonda trend daha çok tek renk veya çiçek desenli modellerden oluşsa da zıt renklerin bir arada kullanıldığı modeller de büyük ilgi görüyor. İşlemeli modeller için sade eşarp ve aksesuarların tercih edilmesinin şık kombinler yaratmaya yardımcı olacağını hatırlatalım. Sade kesim ve renklerdeki elbiseler içinse canlı renklerde eşarp ve çantaların kullanımını öneriyoruz.

Bir önceki yazımız olan Tesettür Giyimde Evaze Kesimin Kullanılma Nedenleri başlıklı makalemizde Dantelli evaze kesimli abiye kıyafetler, Evaze kesimli tesettür abiye modelleri ve Tesettür giyim modası hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ