2017 Tesettür Gelinlik Modelleri

2017 Tesettür Gelinlik Modelleri

2017 Tesettür Gelinlik Modelleri

2017 Tesettür Gelinlik Modelleri, Her sene olduğu gibi 2017 tesettür gelinlik modelleri yine birbirinden değişik desenlerde alıcıların karşısına çıkıyor. Kadınların en özel gecelerinde beklentilerinin de özel bir kıyafet olduğu düşünülürse modellerin önemi bir kere daha ne çıkacaktır. Tabi yapılacak seçimlerin doğru olması adına her gelin adayının kendi zevkine ve fiziksel durumuna göre dikkatli biçimde seçim yapması gerekir.

Desenlerde Öne Çıkan Detaylar

2017 gelinlik modellerinde taş ve dantel detaylarının geçen seneye göre daha fazla kullanıldığını görebilirsiniz. Bu da daha gösterişli modellerin ön planda olmasını sağlamış durumda. Ancak kabarık etekli ve düz inen etekler de sıkça görülüyor ve sade tasarımlardan hoşlananlar için birçok model vitrinlerde yerini koruyor. Tesettür gelinlik modelleri yanında aksesuar ve diğer tamamlayıcı parçaların da kombin oluşturulurken dikkate alınması gerekiyor.

Tesettür Gelinlik Seçiminde Tavsiyeler

Bu sene evlilik hazırlığında olan kadınlar için tesettür gelinlik seçimi için onlarca seçeneği değerlendirirken bazı ipuçlarına dikkat etmekte yarar var:

  • Marka ve alacağınız yer araştırması yapabilirsiniz. Özel dikim olacaksa da buna göre seçim olmalıdır.
  • Vücudunuzu iyi tanımanız önemlidir. Daha iyi görünüm kazanmak adına beğenmediğiniz bölge varsa, bu kısımları geri plana atacak seçimler yapabilirsiniz. Örneğin kollarınızın çok dolgun olduğunu düşünüyorsanız, kol kısmında uzunlamasına taş işlemesi olan bir model seçebilirsiniz.
  • Ortalamaya göre daha uzun boylu ve ince yapılıysanız katlı ve kabarık gelinlik modelleri sizin için iyi olabilir. İki parça kullanımı olan gelinliklerden yararlanabilirsiniz.
  • Orta boyda ve kiloda fiziksel yapınız varsa aşağı doğru düz inen gelinlik modelleri ile bacaklarınızı daha uzun gösterebilirsiniz.
  • Ortalamadan kısa boyunuz ve fazla kilolarınız varsa, bel bölümünü biraz daha uzun tutabilirsiniz.
  • Gelin başını seçerken gelinlik modeliyle bütünlük oluşturmasına önem vermek gerekir. Çok yoğun desenli gelinliklerde gelin başını biraz daha sade seçmekte yarar var. Tam tersine gelinlik sadeyse de gelin başı seçimlerinde ve tabi ki makyajda daha abartılı olunabilir.
  • Sadece fiziksel özelliklere sınırlı kalarak tesettür gelinlik modeli seçme zorunluluğu yoktur. Burada önemli olan detay kendi beğenilerinizi yansıtan seçimler olmasıdır.

Bir önceki yazımız olan Tesettür Nikah Kıyafetleri başlıklı makalemizde tesettür nikah elbisesi, tesettür nikah kıyafeti ve tesettür nikah kıyafetleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ