Tesettür Kombin Modelleri

Tesettür Kombin Modelleri

2017 Tesettür Kombin Modelleri

Şık ve zarif bir görünüm hemen hemen her kadının kombininin ana temasıdır. Farklı kullanım alanlarına göre farklı tercihler yapılabilir. Günlük kullanımlar için daha sade ve rahat kıyafetler tercih edilirken, özel davetler için çok daha göz alıcı ve özel tasarımlar tercih edilmektedir. Tüm bu özellikler 2017 Tesettür Kombin Modelleri içinde geçerlidir. Tesettürlü bayanlar istedikleri alanda sınırsız seçenekler arasından kendi hassasiyetlerine özel şıklık elde edebilirler. Günlük kullanımlarda Vizon bir etek, bordo bir ceket ve beyaz bir gömlekle kombine edilebilir. Açık renk eşarp ve bordo ayakkabılarla uyumlu bir tarz elde edebilirsiniz. Daha spor bir tarz için diz altı tunikler tercih edilebilir ve pantolon kombinleri ile çok daha rahat bir tarz elde edilebilir.

Bu şekilde şık seçimlerde elde edilebilir. Kareli desenler modern anlamda trend ürünler oluşturuyor. Bu şekilde tasarlanmış bir uzun tunik tarzında gömlek belinde geniş siyah kemeri ile şıklık sunacaktır. Siyah ayakkabı ve eşarp ile de kombin elde edilebilir. Günlük kullanımlarda özellikle yaz mevsimlerinde bu şekilde uzun tunikler, penye hırkalar çokça tercih ediliyor. Yazın vazgeçilmeyen renkleri arasında saks mavilerini de görebilmek mümkündür. Desenli beyaz üzerine mavi işlemeli gömlek, beyaz pantolon ve bileklere uzanan saks mavisi bir hırka 2017 Tesettür Kombin seçenekleri arasında oldukça rahat ve şık imajlar oluşturacaktır.

Tarzınıza özel seçimler yapmak için öncelikle daha spor ya da daha klasik seçimler arasından tercihler yapmalısınız. Ceketli, pantolonlu, etekli farklı Tesettür Kombin Modelleri oluşturulabilir. Gri tonları her sezon en beğenilen renkler ve modelleri oluşturur. Bu tonlarda tercih edilebilecek belden ayakucuna genişleyen bir etek modelini beyaz bin gömlek ve yine belde biten gri bir hırka ile kombine edebilirsiniz. Kombininize biraz renk katmak amacı ile fuşya renkli bir şal tercih edebilir, siyah ayakkabılar ile gayet şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Daha genç tesettürlü bayanlar biraz daha canlı renkler üzerinden tercihler yapabiliyor. Çiçekli desenlerin modası hiç geçmiyor. Uzun beyaz tunikler, beyaz pantolonlar ile zarif bir şekilde kombine edilebilir, çiçek desenlerine uyumlu eşarp, çanta ve ayakkabı seçimleri ile de kendinize özel kombinler elde edebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ