2017 Tesettür Kot Elbise ve Tunik Modelleri

2017 Tesettür Kot Elbise ve Tunik Modelleri

2017 Tesettür Kot Elbise ve Tunik Modelleri

2017 Tesettür Kot Elbise ve Tunik Modelleri, Kot kullanmayı sevenler için günlük hayatlarını   kolaylaştıracak tesettür kot elbise modelleri bir hayli avantajlı olabilir.  Rahat kullanımıyla bilinen kot kumaşı hem iyi görünüm vermesi hem de kombin seçeneği bakımından birçok farklı kullanımı sunması bakımından sıkça tercih ediliyor. Marka ve tasarım özellikleri bakımından çok sayıda seçeneği bulmak mümkün.

Tesettür Kot Tunik Tasarımları

Tunikler tesettür giyimin en önemli parçalarından biri bilindiği üzere. Maviyi kombin edeceğiniz farklı renklerle diz üstü boylarda tesettür tunik modelleri eşarp ve çanta aksesuarlarıyla beraber ideal görünüm veriyor. Örneğin beyaz pantolon kot tunik, krem rengi eşarp ve benzer tonlarda çanta kullanımı ideal olabilir. Eşarp ve çanta ile tamamlarken başka renkleri de kullanmanız mümkündür.

Beyaz, kırmızı, kahve tonları ya da dilediğiniz başka renkler olabilir. Tesettür kot tunik modellerini seçerken de biraz daha süs istiyorsanız, alt bölümü dalgalı modeller, gömlek tarzındaki tasarımlar seçilebilir.

 Tesettür Kot Elbise Modelleri

Kot elbiselerde genelde ayak bileklerine kadar olan tasarımları görmek mümkündür. bel kısmı kemerli seçenekler yanında dar kesim  gelen tasarımlar, alt bölümü düz ve kloş inen örnekler de görülebilir. Ön bölümü düğmeli, fermuarlı tesettür kot elbiseler her zevke hitap etmeyi amaçlamış. Yani spor görünüm vermek isteyenler ve daha klasik görünüm isteyenler ayrı şekilde sınıflandırılabilmekte. Tabi kendiliğinden desenli ve işlemleri örnekleri de unutmamak gerekiyor.

Kot Elbise Kombini İçin Öneriler

Genel kot tesettür giyim kombin örnekleri kullanımında dikkat edilmesi gereken bazı detaylar şöyle sıralanabilir:

  • Mavi kot elbise giydiğiniz düşünüldüğünde kombin sırasında bazı renklerin maviyi boğacağını unutmamak gerekiyor. Örneğin sarı koyu kahve rengi, mor gibi tonlar genel görünüm açısından boğucu bir izlenim yaratacaktır. Pembe, lacivert, krem tonları ve kımızı kullanımı idealdir.
  • Kot elbise kullandıktan sonra çanta ya da diğer aksesuarlarda başka kot detayı kullanmamaya özen göstermeniz önerilir. Bu da boğucu bir görünüm verecektir.
  • Ayakkabı seçimlerinde klasik modellerden uzak durmakta yarar var. Siyah kot bile olsa topuklu klasik ayakkabılarla tam dengeyi kuramayacaktır. Ancak tamamen spor olmanız da gerekmez. Günlük giyime özel ayakkabı örneklerinden tercih yapabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Günlük Tesettür Elbiseler başlıklı makalemizde tesettür elbise, Tesettür elbise modelleri ve tesettür elbiseler hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ