Tesettür Sonbahar Kış Modası

Tesettür Sonbahar Kış Modası

2017 Tesettür Sonbahar Kış Modası

2017 Tesettür Sonbahar Kış Modası, Eylül ayı geldi ve 2017 sonbahar kış modası günlük hayattaki yerini almaya başladı. Sonbahar, kış ayları için dolapları düzeltmenin ve yenilemenin zamanı artık geldi. Bu yazımızda 2016-2017 sonbahar kış tesettür modası ile ilgili her şeyi 2017 sonbahar kış tesettür trendlerini en ince ayrıntıları ile paylaşacağız. 2017 yılının soğuk günlerinde içinizi ısıtacak en hoş tesettür kombinleri bu yazımızda yer alacak.

Türkiye’de olacak 2017 tesettür modası, tesettür giyen kadınlar için dört gözle bekleniyor. 2017 tesettür kış modası ile ilgili ayrıntılar işte burada…

Tesettür Giyimde Fular Yakalar

2017 yılının sonbahar ve kış ayları modasında göze en çok çarpan model fular yaka gömlekler. Bunları sadece gömlek olarak da görmüyoruz. Aynı zamanda montlar içerisinde bu modelde olanlar da mevcut. Tesettür modası da bu yıl bu uzun kollu ve kalın krep kumaşla hazırlanmış fular yaka gömlekler ile hoş bir kombin oluşturabilecek düzeyde olacak.

Kış Aylarında Kaban Trendi Kapitone Kumaşlar

Tesettür giyim ve diğer modellerde de bu sene en çok moda olacak kumaşlardan biri kapitone mont modelleri olacak. Bu yıl çift renk modası ile gündeme gelecek olan kapitoneler en çok tercih edilen modeller arasında yerini alacak. Daha salaş ya da düz kesim modelleri kabanlarda ve ceketlerde tercih ederek modaya ayak uydurabilirsiniz.

Çiçek Dürbünü – Çiçek Deseni

Bu yaz çiçek desenleri kıyafetleri süsledi. Sonbahar aylarında da çiçek desenlerini kıyafetlerimizde göreceğiz. Ferace, abiye, etek, tunik, elbise gibi tesettür giyimin modellerinde bu sene çiçek desenlerini kesinlikle göreceğiz. Eşarp ve şallarda da bu sene çiçek desenlerini fazlalıkla göreceğiz. Kontrast çiçek desenli ile bu kıyafetler moda olacak.

Bir önceki yazımız olan 2017 Yılı Tesettür Modası başlıklı makalemizde tesettür giyim ve Tesettür kıyafetler hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ