Eşarp ve Şal Modelleri

Eşarp ve Şal Modelleri

2017 Eşarp ve Şal Modelleri

Tesettür giyimin en önemli parçası başörtüsüdür. Başörtüsü bir giyim parçası olmasının yanında taşıdığı anlam itibari ile de tesettürlü bayanları tamamlayan bir giyim ürünü olmaktadır. Kıyafetleriniz ile uyumlu olarak tercih edeceğiniz eşarp ya da şal seçimleri ile çok mükemmel kombinler elde edilebilir. Bu alanda 2017 eşarp ve şal modelleri oldukça renkli ve sıcak modellerden oluşmaktadır. Kıyafetinizi baz alarak şal mı, yoksa eşarp mı kullanacağınıza karar verebilirsiniz. Tunik kullanımlarınıza şallar çok daha uyumlu olurken trençkot seçimlerine eşarp modelleri ile çok şık kombinler oluşturabilirsiniz. Başörtüsü olarak ise yeni sezonda şal kullanımının ön plana çıktığını görmekteyiz. Özellikle genç tesettürlü bayanların ilk tercihi şallardan yana oluyor. Hem pratik kullanımları, hem de farklı tarzlara mükemmel uyumunun bu tercihlerde etkili olduğu söylenebilir.

Özellikle 2017 eşarp ve şal çeşitleri arasında püskül detayları bu yılın öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. Püsküllü ipek şalları yeni sezon içerisinde çok fazla göreceğiz. Daha şık ve göz alıcı kullanımlar için sıra incili şal modelleri de sezonun öne çıkan kullanımları arasında yer alacaktır. Renk olarak ise vizon, bordo, taba, gülkurusu, kot mavisi ve mor gibi renklerin düz renk olarak tercih edilebileceği söylenebilir. Desenli modellerde ise obje ağırlıklı motiflerle bezenmiş modeller vitrinlerde boy göstermektedir. Ayrıca modası hiç geçmeyen bir renk olarak siyah, her sezonun zarif bayanlarına özel bir kullanım olarak ta karşımıza çıkmaktadır.

Ünlü eşarp markalarının yeni sezon koleksiyonları ise birbirinden şık ve özel tasarımlarla dolu olmaktadır. Özellikle eşarp ve şal modelleri içerisinde minimal tasarımlar ve kaliteli ipek kumaşlar çok fazla kullanılıyor. Hareketli desenler, canlı renkler yine tesettürlü bayanların en gözde seçimleri arasında yer alacaktır. Şal modelleri arasında dantelli tasarımlar ve çıtçıtlı kullanımlarda yeni sezon tesettürlü bayanlar tarafından çokça kullanılacak seçenekler arasında yer almaktadır. Kıyafetiniz içerisinde uyum elde etmek için elbisenizdeki renklerle uyumlu eşarp seçiminin yanında kıyafetinizi tamamlayan farklı bir renk tercihi ile de eşarp ya da şal seçimi yapabilirsiniz. Aynı tonlarda daha açık ya da kapalı bir renk seçimi ile mükemmel uyum elde edebilir ya da farklı renk tonlarını ile tamamlayıcı özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ