2017 Günlük Tesettür Elbiseler

2017 Günlük Tesettür Elbiseler

2017 Günlük Tesettür Elbiseler 

2017 Günlük Tesettür Elbiseler, Her sezon yüzlerce yeni ve farklı model günlük tesettür elbiseler kategorisine dahil oluyor. Farklı zevklere hitap eden çeşitler, 2017 yılı itibariyle bazı yeniliklere gündeme getirmiş durumda. Renk ve modellerde bazı tasarımlar daha fazla öne çıkıyor.

2017 Tesettür Elbiselerde Renk ve Tasarım

Belden kemerli tesettür elbise modelleri bu sezon bir hayli ön planda.  Yaz aylarına doğru da çiçekli elbiselerin vitrinlerdeki yerini alması bekleniyor. Ancak renk bakımından hem yaz hem de kış aylarında ortalık rengarenk olacak gibi görünüyor. Mavi ve pembeler, gri tonları, yavru ağzı ve kırmızı tonları dikkat çeken detaylardan.

Tasarım modelleri açısından da yaka işlemeli, bol kesim, önü düğmeli ve spor kesim örnekler görmek mümkün. Aslında bu tasarım konusunu kullanım amacına göre de sınıflandırmak gerekiyor. Her kategori kendi içerisinde yeniden sınıflandırıldığından tasarım örneklerini ayrıca ele almak gerek.

Tesettür Elbise Kullanımı Önerileri

Hem günlük kullanımda hem de daha özel akşamlar için elbiseler şık görünüm kazanmanın en pratik yollarından birisidir.  Ancak seçenek ve kullanım amacının fazla olması beraberinde daha fazla detaya dikkat etmeyi de getiriyor.

  • Ä°yi bir görünüm vermek için eÅŸarp, çanta, ayakkabı kullanımını birlikte deÄŸerlendirmeniz önerilir.
  • Çok canlı renklerden oluÅŸan gösteriÅŸli bir elbise varsa, eÅŸarp kullanımı sade ve düz bir renk olmalıdır. Ayrıca çanta ve ayakkabılar da geri planda kalmalıdır.
  • Fiziksel özelliklerinizi iyi tanıyın ve elbise seçimlerinizde buna göre seçim yapmaya çalışın. Çok zayıfsanız sizi daha toplu gösterecek modellere yönelebilir, çok kiloluysanız da tam tersini yapabilirsiniz.
  • Yüksek bel düz çizgi kemerli tesettür elbiseler sizi daha zayıf göstermeye yardım eder. Kısa ceketle kullanılan elbiseler de daha toplu görünmenize yardım eder.
  • Elbise giyiminde kritik öneme sahip nokta eÅŸarp kullanımına dikkat etmektir. Gelinlik dışında hiçbir elbisede tek renk olmamaya çalışın. Ortaya boÄŸucu bir görüntü verdiÄŸi için zıt renklerden yararlanmanız önerilir. Gri renk bir elbise için pembe eÅŸarp kullanımı gibi basit örnek verilebilir.
  • Kullanılacak yere göre 2017 tesettür elbise seçimi son derece önemlidir. Genel bütünlük oluÅŸturması ve kendinizi daha iyi hissetmeniz adına bu durum önem kazanır.

Bir önceki yazımız olan 2017 Tesettür Büyük Beden Elbise Modelleri başlıklı makalemizde abiye büyük beden, Büyük beden tesettür elbise giyim ve spor tesettür elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BÄ°R YORUM YAZ