2017 Tesettür Kombini Önerileri

2017 Tesettür Kombini Önerileri

2017 Tesettür Kombini Önerileri

2017 Tesettür Kombini Önerileri, Tesettür giyim sektörü son yıllarda çok gelişti ve bu da kapalı ve muhafazakar giyinmeyi seven hanımları çok mutlu etti. Önceleri özel günler gibi şık ve çekici olmayı gerektiren günler için tesettür kıyafetler bulmak imkansızken şimdi seçim yapılamayacak kadar çok model ve kombin önerisi mevcut.

Peki, 2017 tesettür kombinleri yaparken neleri seçmek gerekir? 2017 tesettür trendleri neler? Hangi parçalar birbiri ile uyumludur? Gelin, tesettür giyimde şıklığı arayan hanımlar için tesettür kombini önerilerini birlikte inceleyelim.

Sezon Renkleri

Bu sezon trend renkler arasında açık yeşil, pembe, beyaz, sarı, bej gibi ferah renk ve tonlar var. Bahar ve yaz ayları için en çok tercih edilen bu renkleri birlikte kullanarak trend kombinler elde edebilirsiniz.

Örneğin turuncu ve bej renklerindeki etek ve bluzları kombinleyebilir, eşarp ve ayakkabılarınızla uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı zamanda floral desenler de bu sezon çok moda olduğu için çiçek deseneli giysilerinizdeki hakim renklerle uyumlu aksesuar tercihi yapabilirsiniz. Şık kombinler her zaman uyumla yakalanmaz; sarı ve mor gibi birbirine zıt renkleri de birlikte kullanarak da çok modern ve şık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Aksesuarlar

Bu sezon ayakkabı ve çantalarda konfor ön plana çıkıyor ve pastel tonlarda aksesuarlar kendisini gösteriyor. Alçak ve sportif bir ayakkabı ile spor kesim tunik, etek, gömlek ve bluzlarınızı birlikte giyebilirsiniz. Bu size hem modern, hem şık, hem de havalı bir görünüm kazandıracaktır. Spor giyimi seviyorsanız internette veya kataloglarda sportif tesettür giyim parçaları bulabilirsiniz.

Abiyeler

Bu sene tesettür abiye modelleri arasında sade ve şık parçalar dikkat çekiyor. Düğün, mezuniyet, nişan gibi özel günleriniz için tesettür abiye seçiminizi sade tutarak ayakkabı, çanta ve eşarplarınızla daha ön plana çıkarabilirsiniz. Sade renk ve modeldeki bir abiye üzerine kontrast renkte bir başörtüsü veya topuklu, çekici bir ayakkabı seçerek kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Tesettür Giyimde Gece Kombini başlıklı makalemizde aksesuar seçimleri, gece kombini ve tesettür giyimde gece şıklığı hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ