Tesettür Moda Trendleri

Tesettür Moda Trendleri

2017 Tesettür Moda Trendleri

Moda akımları o kadar hızlı değişmeye başladı ki her sezon yenilenen trendler ve koleksiyonlara yetişmek çok mümkün olmuyor. Hemen hemen her sezon yeni tasarımlar ve modellerle alışverişin sonu gelmiyor. Yeni sezonların en göz kamaştıran tasarımları ise tesettür giyim alanında olmaktadır. Bu alanda 2017 Tesettür Moda Trendleri arasında çok farklı model seçenekleri bulunuyor. Modayı takip etmenin yanında özen gösterilen hassasiyetler ile de artık tesettürlü bayanlar sosyal yaşamlarında çok daha özgüven içerisinde var olabiliyorlar. Tesettür giyim içerisinde abiyeler tasarımcıların marifetlerini konuşturduğu en gözde kategori olmaktadır. Elbiseler bu alanda oldukça şık ve göz alıcı oluyor. Modellerin ortak noktası ise kalite ve sadelik olmaktadır.

Salaş hırkalar her dönem tercih edilmekte ve modası geçmemektedir. Farklı desenlerde hırkalar bol paçalı kotlar ile kombine edilmekte ve günlük kullanımlarda rahatlıkları ile öne çıkmaktadır. Son yıllarda esen vintage rüzgârı Tesettür Moda Trendleri arasında da yerini aldı. Nostaljik bir tarz olarak özellikle gelinliklerde çok beğenilen bu tasarımları tesettür giyim modelleri içerisinde de görmek mümkün oluyor. Özellikle belden lastikli sweat ile uzun etekler kombini vitange ruhunuzu çok iyi bir şekilde ifade edebilir. Vintage tasarımların yanında tesettür elbiselerde desenlerden de vazgeçilmiyor. Yeni trend desenler ise daha iri olmakta ve çift renkler öne çıkmaktadır.

Pardösü modelleri ise 2017 Tesettür Moda kategorisinin vitrin kısmı oluyor. Bol ve salaş kesimler tesettürlü bayanların en gözde tercihleri arasında yer alırken deri mantolarda şıklığına önem veren bayanların ilk tercihleri arasında yer alacak gibi görünüyor. Tunik ve pantolon kombinleri daha spor tarzlara uyum sağlamakta; elbiseler, feraceler ise abiye tercihlerdeki seçenekler arasında yer almaktadır. Kombin tercihlerinizde dar kıyafetlerden sakınılmalı ve şık olmak adına tesettür giyime hiç yakışmayacak vücut hatlarını belli eden kıyafetler tercih edilmemelidir. Dar badiler, tunikler altında pantolon ya da taytlar zarafetinizi, inançlarınız ayaklar altına alan imajlar oluşturacaktır. Bunun yerine daha bol kesim kıyafetler tercih edebilirsiniz. Eşarp seçimlerinde ten rengi uyumu çok önemlidir. Bunun yanında çizgili desenler tercih ederek te oldukça modern kombinler elde edebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ