Tesettür Yelek Modelleri

Tesettür Yelek Modelleri

2018 yazı serin başlamıştı fakat son zamanlarda sıcaklığını iyice hissettirmeye başladı. Bu sıcak ve bunaltıcı yaz günlerini serin bir şekilde geçirmenizi sağlayacak olan 2018 tesettür yelek modellerini tesettürden ayrılmadan siz değerli ziyaretçilerimiz için derledik.Bilindiği gibi son yıllarda tesettür de oldukça geniş bir giyim yelpazesi var, bu gelişmeden nasibini alan yelek modelleri de hem çeşit hemde renk olarak oldukça fazla portföye sahip.Bu kadar çeşit olması demek dilediğiniz renkteki etek ve pantolonlarınızın üzerini istediğiniz şekilde kombine etmek demek.

Elbiselerinizin içine giyeceğiniz bluz ve gömleklerinizle de uyumlu olabilen , şık ve modern bir görünüme de sahip olmanızı sağlayan yelek modelleri sayesinde dışarıya çıktığınızda endişelenmenize gerek olmayacak. Sıcak yaz günlerinde sizi ferahlatan bu yelekler ile rahatsız olmadan günlük yaşantınıza devam edebilirisiniz. Çeşitli renk ve tonlardaki yelekler ile de hergün değişik bir model deneyebilirsiniz. Giyimine özen gösteren genç bayanların özellikle bu konuda yeni sezon trend yeleklerini kullanması büyük yarar sağlayacaktır.

 

Belden bağlamalı yelek modelleri: Tesettür yelek modelleri içinde en çok tercih edilen ve oldukça önemli bir yere sahip olan belden bağlamalı yelekler, kemer yardımıyla olduğu gibi bel kısmında bulunan ince şerit kemelerle de bağlanabilmekte. Bu yelekler fazla tercih edilmesi sebebiyle birkaç ekstra özelliklere sahiptir.Örnek verecek olursak bazı modeller ayak bileklerine kadar uzanıyorken, bazı modeller dize kadar gelmektedir.Bazı modellerinde ise tunik gibi formlar vardır.Bunun yanında yandan cepli modeller de bu yıl oldukça trend.Yeleklerin alt kısmında bulunan süs taşlarıda oldukça beğenileceğe benziyor.

Yarasa kollu yelek modelleri: Tesettür giyimin vazgeçilmezleri arasına giren ve geçen yıl yeleklere de uygulanmasıyla oldukça şık ve rahat bir giysi haline gelen yarasa kollu yelekler bu yılda revaçta.Sıcak yaz günlerinde verdiği rahatlık ile kullanabileceğiniz gibi sonbaharın serin geçen günlerinde de rahatlıkla kullanılabilmektedir.Özellikle uzun olan tunikler üzerine giyilen yarasa kol yeleklerinizi üzerinizden çıkarmak istemeyeceksiniz. Yarasa kollu yelek modelini günlük yaşamınızda kullanabildiğiniz gibi, arkadaşlarınızla buluştuğunuzda,alışverişe, misafirliğe, işe,okula gittiğinizde de rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Önü düğmeli yelek modelleri: Bu model belden bağlamasız veya kemersiz , ön kısmı iki yada üç düğme ile tutturulmuş yelek molleridir.Geçen yıl oldukça trend olan bu modeller bu yılda oldukça fazla kullanılıyor.Belden bağlamalı modeller gibi kolsuz olmaları nedeniyle içerisine rahatlıkla bluz ve gömlek giyilebilmektedir.Belden aşağı kısmının bollaşması nedeniylede etek ve pantolonlarınızı rahatlıkla giyebilirsiniz.Modelin salaş olması nedeniyle bu sıcak günlerde bunalmayacaksınız.

Önü açık yelek modelleri: Önünün açık olması nedeniyle oldukça ferah yelek modelleridir.Ancak içerisine giyeceğiniz etek ve pantolonlar ile oldukça şık bir görünüm sağlar. Sıcak yaz günlerinde kat kat giyinmek sizi bunaltıyorsa bu yelek modeli tam size göre.Uzun şeritler halinde aşağıya inen renkler bu yelek modellerini modern bir görünüme kavuşturuyor. Sade tek renk olan modelleride olan bu yelek modellerinde ,sadelikten hoşlanan genç bayanlarda düşünülmüş.

Önü kısa arkası uzun yelek modelleri: Daha çok açık giyimli hanımların tercihi olan ve kullanım rahatlığı sebebiyle her yerde giyilebilen önü kısa arkası uzun yelek modelleri , tesettürlü hanımlar içinde artık vazgeçilmez bir giysi haline geldi.Tesettüre uygun hale getirilen bu modellerin ön kısmı bel ve diz arasında olmakta,arka kısmı ise ön kısmın uzunluğuna göre diz ile bilek arasına kadar uzanabılmektedir. Bu modellerde çoğu zaman bel kısmında kemer kullanılmaktadır.Genç bayanların genel olarak tercih ettiği bir model olarak karşımıza çıkıyor.

Açık giyimli bayanların sıklıkla etek ve gömleklerinde kullanmış olduğu önü kısa arkası uzun trendi bu yıl tesettürlü bayanların giyimine de yansımış durumda. Ön kısmı kimi zaman bel ve diz arasında kalan kimi zaman da diz kapaklarında olan bu modellerde ön kısmının uzunluğuna göre arka kısmın uzunluğunun diz kapaklarına ya da dizle bilek arasına kadar uzandığını görebilmek mümkündür. Bu modellerde sıklıkla bel kısmında bir kemer ya da arası açık kalacak şekilde sadece ön kısmı kapatabilmek için kullanılmış olan şeritler olduğunu görebiliyoruz. Bu model daha çok genç bayanların tercih ettikleri modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

2017 Tesettür Yelek Modellerinden Bazıları…

Bir önceki yazımız olan Hasret Moda Nişanlıklar başlıklı makalemizde Hasret Moda, Hasret moda nişanlıklar 2017 ve nişanlık örnekleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ