2017 Tesettür Büyük Beden Elbise Modelleri

2017 Tesettür Büyük Beden Elbise Modelleri

2017 Tesettür Büyük Beden Elbise Modelleri

2017 Tesettür Büyük Beden Elbise Modelleri, 42-44 beden ve daha yukarısını büyük beden olarak tanımlarsak, model ve renk seçenekleri açısından yeni sezonda birçok yeni seçeneğin vitrinlerde yer aldığını da belirtmek gerek. Her sene olduğu gibi bu sezon da tesettür büyük beden elbise seçeneklerinde yeni renk ve tasarımların ön plana çıktığını görmek mümkün. Sizin tek yapmanız gereken doğru parçaları bir araya getirmek.

Büyük Beden Elbisede Popüler Tasarım ve Renkler

Uzunluk ve genişlik açısından iki türlü tasarım örneğini görmek mümkün. İlk olarak bilek üzeri standart tip elbiseler. İkinci olarak da bileklere kadar uzanan düz kesim tasarımlar. Bu iki tasarım özellikle günlük giyimde daha fazla kullanılmakta. Diğer yandan abiye büyük beden elbiseler için yarasa kollu ve belden kemerli geniş etekli elbiseler dikkat çekiyor.

Renklerde, altın ve gümüş renkler, pembe, kırmızı ve yeşil tonlarına sıkça rastlamak mümkün. Yine büyük bedenin en sık kullanılan parçası olan siyahı da unutmamak gerek.

Büyük Beden Tesettür Elbise Kullanım ve Kombin Önerileri

Elbiseyi değerlendirirken tek başına değil, eşarp ayakkabı-çanta-aksesuarlar gibi detaylarla beraber ele almanız gerekir. Yani elbise tek başına güzel olsa da doğru parçalarla kullanılmadığında sonuç. Pek iyi olmayacaktır.

  • Büyük beden tesettür elbise giyim modelleri içinde en sık yapılan hata bütün olarak tek renk görünmektir. Yani eşarp ve elbisenin tek renk olması ortaya boğucu bir görünüm verir. Bunun yerine zıt renklerin uyumundan bahsetmekte yarar var. Gri ve pembe, altın sarısı ve yeşil, siyah ve altın rengi- metalik tonlar, kırmızı gibi kombin renklere dikkat etmek gerekiyor.
  • Çanta seçimlerinde kullanım alanı kritik öneme sahip. Yani düz spor tesettür elbise varsa bu kıyafet için büyük çantalar kullanılabilir. Ancak daha abiye tasarımlar varsa, çanta boyutunu küçültmek gerekir. El çantaları ideal olacaktır. Ayakkabılarda da klasik -spor ayrımını değerlendirerek seçim yapabilirsiniz. Topuklu kullanımında ayakkabı modelini öne çıkarmak istiyorsanız, elbisenin bileklerin hemen üzerinde olmasını sağlayabilirsiniz.
  • Elbisenin kendisindeki bazı detaylar fazla kiloları kapatarak rahat hareket etmenizi sağlayabilir. Örneğin yarasa kollu tesettür abiye elbise modelleri bu açıdan çok tercih edilir.

Bir önceki yazımız olan Tesettür Hamile Kıyafetleri 2017 başlıklı makalemizde 2017 hamile kıyafetleri, hamilelikte ayakkabı giyimi ve tesettür hamile kıyafetleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ