2017 Muslima Wear Şal Modelleri

2017 Muslima Wear Şal Modelleri

2017 Muslima Wear Şal Modelleri

Tesettür giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan şalları, yeni sezon modelleri ile beraber Muslima Wear markasında bulabilirsiniz. Şık tasarımlı 2017 Muslima Wear şal modelleri ile bu en önemli parçayı mükemmel şekilde diğer kıyafetlerle kombin etme fırsatı yakalarsınız. Farklı beğenilere göre birçok rengi görebileceğiniz çeşitler, yeni sezon da alıcılarıyla buluşuyor.

Kaliteli Kumaş Şal Modelleri

Kaliteli malzemeden üretilen Muslima Wear şal modelleri uzun vadede kullanım avantajı ağlayan ürünleri sizlerle buluşturuyor. Rahatsızlık vermeyen malzeme özelliği, hem terden kaynaklanan sorunları hem de görünü açısından beklentileri karşılar durumda. İsteğe göre uç kısımlarında püsküllerin de olduğu şal modellerine yeni sezon renkleriyle Muslima Wear markasından ulaşabilirsiniz. Sizinle bütünleşecek parçalar için markadan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Muslima Wear Şal Kombini Yapmak

Mükemmel bir tamamlayıcı olan şal modelleri iyi bir şekilde kombin edilmediğinde görünüm açısından ciddi sorunlara neden olabilir. Şalın ten renginize uyumlu olması gerektiği gibi diğer kıyafetlerle de bütünlük sağlaması gerekir. Ten rengi konusuna değinilirse koyu renk tenli kadınların renk seçiminde kahve ve kırmızı tonlardan kaçınmaları tavsiye edilir. Bunun yerine daha krem rengi tonlara yönelmek görünüm açısından avantaj sağlayacaktır. Bunun nedeni koyu ve koyu iki adet rengin bir araya gelmesi halinde boğucu bir durum ortaya çıkarabilmesidir. Bunun yanında diğer kıyafetlerle kullanılırken de renklerin birbirine çok yakın olmaması, bunun yerine ten farkıyla bütünlük sağlanması tavsiye edilir.

Muslima Wear

Şık ve zarif çizgiye sahip abiye kıyafetleri, etekleri, şalları, bluzleri, ceketleri ve tunikleri keliteli ve şıklık hissi ile stil sahibi hanımların beğenisine sunuyor. Moda ile yakından ilgilenen hanımların dikkatini çekecek zevkli koleksiyonlara sahip Muslima Wear, farklı ürünleri sayesinde her yaş grubuna, zevke ve tarza hitap ediyor.

Şık davetler, özel günler ya da günlük hayattaki kombinlerinizde kullanabileceğiniz modern ve klasik tarza sahip parçalar ile zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah, haki, pembe, bej, mavi, yeşil ve ekru gibi son yılların en çok tercih edilen renklerine sahip Muslima Wear şal çeşitleri ile tarzınızı en güzel şekilde tamamlayabilirsiniz. Geleneksel desenli tasarımlar sayesinde sade ve klasik bir görünüme kavuşurken, geometrik desenli kıyafetler ile modern bir havaya kolayca bürünebilirsiniz. Dantelli, güpürlü, payetli ve pullu abiye elbiseler ile ışıl ışıl ve asil kombinlere imzanızı atarken, empirme çiçekli elbiseler de Muslima Wear’ın gardırobunuzda mutlaka bulunması gereken parçalardan biri.

Bir diğer konumuz da sizlere Muslim WAP 2017 Tesettür Giyim Modelleri başlıklı makalemizde hakkında fikirler vermiştik.

Muslima Wear Şal Modelleri / GALERİ

Muslima Wear Püsküllü Şal Mint

Bir önceki yazımız olan 2017 İpek Eşarp Modelleri başlıklı makalemizde 2017 yılı ipek eşarp modelleri, eşarp modelleri ve ipek eşarplar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ