2017 İpek Eşarp Modelleri

2017 İpek Eşarp Modelleri

2017 İpek Eşarp Modelleri

2017 İpek Eşarp Modelleri Eşarplar bayanların kimi zaman aksesuar kimi zaman da başörtüsü olarak kullandığı ve kombinlerde son derece önemli bir parçadır. Önceleri sadece saten ya da rayon kumaştan yapılan eşarplar kullanılırken zaman geçtikçe ipek eşarplar da yaygın bir şekilde kullanılmaya başladı. İpek eşarp üretimini arttıran bu durum elbette ki ipek eşarp kullanımının kolay olmasıdır. Aynı zamanda ağır ve şık duruşu da bu anlamda en büyük etkenlerdir.

Eşarp Modellerinde Çeşitlilik

Eşarplar da diğer tüm kıyafetler gibi moda dünyasından etkilenerek birbirinden farklı renk ve desenlere sahip olmuşlardır. Özellikle ipek eşarplarda bu durum daha da yaygındır. Çünkü ipek eşarp üreten firmalar işine daha da özenle sarılır ve bu konuda profesyonel tasarımcılar çalıştırırlar. İpek eşarp modelleri yaz ve kış sezonu olmak üzere her sene iki kez koleksiyona çıkarken 2017 yılı ipek eşarp modelleri de bu anlamda çizgisini bozmamıştır. Rengarenk cıvıl cıvıl ve baharı yansıtan açık renkler ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alırken daha pastel ve koyu renklerle otantik ve kışı yansıtan desenlerin buluştuğu ipek eşarplar da sonbahar-kış koleksiyonlarında yerlerini almıştır.

Şık ve Zengin Görünüm

İpek eşarplar dökümlü ve şık bir görünüme sahip olduğundan zengin görünmek isteyenlerin de en çok tercih ettiği eşarp çeşitlerindendir. Ayrıca bu kategorideki ürünlerin genel olarak su geçirmeyip leke tutmaması da çok tercih edilme sebeplerinden birisidir.

Bir önceki yazımız olan İpek Şal Modelleri 2017 başlıklı makalemizde % 100 ipek şallar, 2017 yılı ipek şal modelleri ve ipek şallar hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ