Tesettür Gelinlikler

Tesettür Gelinlikler

Kadınların en özel gecesinde beklentilerini karşılayacak şekilde seçimler yapmak ileride güzel anıların kalması için önemlidir.  Bu nedenle yüzlerce yeni seçeneği inceleyerek daha iyi seçim yapabilirsiniz. Tabi ki seçimlerde gelinliklerin sizinle uyum sağlamasına da özen göstermek gerekiyor. Detaylı bir inceleme iyi sonuçlar almanız bakımından kritik öneme sahip.

Tesettür Gelinlik Modelleri

Dantel ve taş işlemeleri, yeni sezonda gelinlik modellerinde öne çıkan detaylardan. Kabarık ve düz inen etekler, uzun ve kısa duvaklar, doğru aksesuarlarla kombin edildiğinde mükemmel sonuçlar veriyor. Kol ve etek bölgelerindeki süslemeler gövde kısmı sade olan gelinlik modellerinde öne çıkan detaylardan. Tabi gelin başını unutmamak gerekiyor. Gelinlikle bütünlük sağlayan bir gelin başı şıklığınıza şıklık katabilir.

 Tesettür Gelinlik Model Seçiminde Öneriler

Gelinlik model seçimi sırasında en önemli nokta beklentinize karşılık veren bir ürün olmasıdır. Ekonomik açıdan ve gelinliğin sizin üzerinizdeki duruşu, genel görünümü, detay işlemleri gibi özellikler bakımından tesettür gelinlik çeşitlerinin istenen konulara cevap vermesi gerekir.

  • Marka araştırması gelinlik seçimlerinde ilk sırada yer alıyor. Yani hazır mı satın almak istiyorsunuz yoksa kendi tasarımınızı mı yaptırmak istiyorsunuz, buna karar verdikten sonra uygulamaya geçilebilir. Tabi seçilen gelinlik yanında aksesuarları satın alacağınız yerleri de belirlemeniz gerekmekte.
  • Daha iyi görünüm için fiziksel özelliklerinizi dikkat alın. Örneğin gelinlikte bolero kullanımını uzun boylu değilseniz yapmayın. Çok uzun boyluysanız da üst bölümü daha kısa tutarak dengeleme sağlayabilirsiniz. Katlı ve kabarık gelinlikler de tercih edilebilir.
  • Kabarık eteklerden ziyade aşağı doğru düz inen gelinlikler sizi olduğunuzdan daha uzun gösterebilir.
  • Kabarık gelinlikler sizi daha kilolu gösterir. Gelinliğin kesimine ve taş detaylarına dikkat ederek fazlalıkları kapatmak mümkündür.
  • Kollarının çok geniş olduğunu düşünenler uzunlamasına bir desenle dikkati başka yere yönlendirebilirler.
  • Dantel işlemeler üst bölgenizi daha gösterişli hale getirecektir. Omuz kısmı dar olan gelinler için üst bölümdeki süsü artırabilirsiniz. Gelin başında da süslemeler yapılabilir.
  • Gül ve kat desenli gelinlik altının boğucu görünüme neden olmaması için üst kısımların daha sade olması önerilir. Yani hem alt kısım hem de üst bölüm çok abartılı olursa yorucu görünüm ortaya çıkar.
  • Sizi yansıttığını düşündüğünüz 2017 Tesettür gelinlik modeli seçiminde başkalarından da yardım istemeyi unutmayın. Bu sayede atladığınız detaylar hakkında fikir edinebilirsiniz. Hataların az olması her zaman avantaj sağlayacaktır.

Bir önceki yazımız olan Hasret Moda 2017 Tesettür Gelinlik Modelleri başlıklı makalemizde Hasret Moda 2017 tesettür gelinlik modelleri, Hasret Moda tesettür ve Hasret Moda tesettür abiye modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ